Kiest u ook zo graag zelf? Optimaal horen met EARS2U en HANSATON!

U bent hier: Home: EARS2U

EARS2U, een leven lang goed horen!

Staat zorgeloos en optimaal horen bij u voorop? Dan biedt het EARS2U Serviceplan uitkomst. Met het EARS2U Serviceplan bepaalt ú welk hoortoestel optimaal aansluit op uw leven. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende pakketten en hoortoestellen van het gerenommeerde Duitse merk HANSATON (onderdeel van de Sonova groep).

De nieuwste techniek in uw oor!

Gedurende de afgelopen jaren zijn hoortoestellen steeds verder ontwikkeld met de nieuwste technieken. Heeft u al een hoortoestel, maar merkt u dat deze niet de oplossing biedt, waar u naar op zoek bent? Zijn uw huidige hoortoestellen toe aan vervanging? Of bent u nog niet bekend met het dragen van hoortoestellen, maar zoekt u wel een oplossing voor uw gehoorverlies? Wij bieden u de mogelijkheid een hoortoestel te kiezen, dat bij uw wensen en leefsituatie past en waarvan u gegarandeerd 3 jaar zorgeloos kunt genieten.

In welke situatie wilt ú beter kunnen horen?

Wilt u bijvoorbeeld goed kunnen horen in 1-op-1 situaties? Luistert u graag naar muziek? Begeeft u zich vaak in een omgeving met verschillende personen of veel lawaai? Of vindt u het juist belangrijk dat uw hoortoestellen gekoppeld kunnen worden met verschillende elektronische apparaten, zoals uw telefoon of de tv? Al deze situaties stellen andere eisen aan uw hoortoestel. Daarom heeft u bij EARS2U de keuze uit verschillende pakketten en hoortoestellen, welke aansluiten op uw persoonlijke leefsituatie.

Verder heeft u met het EARS2U Serviceplan de mogelijkheid tot maandelijkse betaling. Hiermee kunt u de betaling van uw hoortoestellen spreiden. Een gewenst bedrag aanbetalen of rentevrij eerder aflossen is hierbij ook mogelijk.

Is het EARS2U Serviceplan ook geschikt voor mij?

Wij zijn ervan overtuigd dat het EARS2U Serviceplan een uitkomst is voor iedereen die zorgeloos en optimaal wil horen, dus ook voor u. Alle mogelijkheden en meer informatie vindt u op de website van EARS2U. Natuurlijk kunt u ons ook bellen, wij zijn bereikbaar op 088-5306065.

 

EARS2U is onderdeel van HearPlanet.nl en landelijk verkrijgbaar bij geselecteerde audiciens

 

Een EARS2U audicien bij u in de buurt?

Nederland

Sound SHD Design Award

HANSATON Sound SHD wint diverse design awards!

Connectivity

Optimale connectivity met de HANSATON App

Contact

  • Hansaton Hoortoestellen
  • Nijverheidsweg 23E
  • 3641 RP  Mijdrecht
  • T.: +31 (0) 88 530 60 65
  • info@ears2u.nl
  •  
  • BTW: NL 85.16.26.117.B01
  • KvK Amsterdam: 55251811

Hoortoestellen

Onderdeel van Sonova

© 2018 Hansaton Hoortoestellen via EARS2U